طراحی داخلی و دکوراسیون با اجرا

اگر به دنبال تغییر دکوراسیون فضای منزل و یا محیط کار خود هستید مقاله درستی را برگزیده اید چرا که در این متن سعی داریم تا در باب ملزومات لازم در این پروسه صحبت کنیم اما لازم است تا بدانید فردی که وظیفه انجام تمامی عملیات را بر عهده دارد طراح دکوراسیون داخلی نامیده می شود.

احتمالاً این سوال در ذهن شما مطرح شده که دیزاینر داخلی به راستی چه فردی است و نقش خود را چگونه ایفا می‌کند؟ برای کسب اطلاعات تکمیلی در این حوزه و مطالب مرتبط با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید. قبل از مطالعه ادامه اگر نیازمند طراح و اکیپ اجرایی حرفه ای برای دکوراسیون داخلی خانه و منزل، ساختمان، ویلا، شرکت، محل کار اداری، مغازه و… خود هستید همین حالا از راه روش های زیر با ما تماس بگیرید.

برای درخواست مشاوره رایگان و برآورد هزینه خدمات طراحی و دکوراسیون داخلی و همچنین اجرا توسط کارشناس، شما عزیزان می توانید از طریق تلفن تماس 09199500495 با ما تماس بگیرید یا از طرق فرم زیر درخواست خود را ثبت کنید تا با شما تماس بگیریم.

خصوصیات طراح دکوراسیون داخلی

فردی که به دیزاین فضای درونی یک مکان می پردازد در حقیقت با تسلط به تحصیلات آکادمیک و تجربه فراوان می تواند نقش خود را با دیزاین هر نوع فضای درونی از قبیل آرایشگاه، منازل شخصی، فضاهای اداری، سالن های غذاخوری، سالن های تئاتر و نمایشگاه ها، ارگان ها و شرکت ها، مطب های پزشکی و دندانپزشکی، کارگاه های صنعتی و … ایفا کند، البته به همین سادگی که گفته شد نیست چرا که او باید ابعاد مختلفی را در حین طراحی و ترسیم در نظر بگیرد.

به طور مثال می بایست به تمامی استاندارد های محلی، تبصره و کدهای استاندارد معماری، ریزه کاری های نقشه کشی و پروسه هایی چون لوله کشی و سیم کشی تسلط داشته باشد؛ به علاوه می بایست تمامی نکات هوشمندانه در نورپردازی ها و سیستم های گرمایش و سرمایش را مد نظر قرار دهد.

این مهندسان با توجه به گستره اطلاعات بالا قادرند بهترین و کارآمدترین نقشه ها را اجرا کنند، هنگامی که طراح به کار خود به خوبی واقف باشد می تواند تمامی جزئیات پروژه را به پیمانکاران انتقال دهد و با نظارت مثمرثمر بر روی پروسه راندمان نهایی را تا میزان مطلوبی افزایش دهد.

چنانچه طراح دکوراسیون داخلی به تمامی نرم افزارهای مفید در این زمینه مثل اتوکد، تری دی مکس و … مسلط باشد می تواند با سرعت بالایی طرح های اولیه را به شکل نرم افزار و به صورت ملموس تری ترسیم نماید به طوری که کاربر درک واضح تری از پروژه پیدا کند و سپس می تواند اسناد و فرم های قرارداد را با در نظر گرفتن تمامی قوانین محلی درج نماید.

همانطور که مستحضر هستید هر چه اطلاعات یک دیزاینر داخلی بیشتر باشد و در کنار آن تجربه کافی را نیز به همراه داشته باشد موفق تر خواهد بود، در گذشته تحصیل در رشته دانشگاهی با عنوان دیزاین داخلی امکان پذیر نبود و افرادی که در حوزه معماری و دکوراسیون تحصیل کرده بودند از دانش خود برای طراحی داخلی نیز بهره می بردند اما وقتی وارد بازار کار می ‌شدند پس از انجام دادن تعداد محدودی پروژه به علت اطلاعات ناکافی از این صنعت کنار گذاشته می شدند چرا که نمی توانستند مسئولیت محول شده را به نحو احسن انجام دهند و حتی ممکن بود برای کسب تجربه چندین عملیات را قربانی کنند.

بدین منظور دقت داشته باشید که طراح دکوراسیون داخلی اغلب به عنوان یک عضو در اصناف و یا کلوپ های مرتبط با این زمینه فعال می باشد لذا شما می توانید با بررسی رزومه کاری او از سوابق وی مطلع شوید.

دیگر وظایف طراح دکوراسیون داخلی

همانطور که در پاراگراف قبلی به آن اشاره شد فردی که در حال انجام این عملیات است به تمامی جنبه های علمی و هنری کار خود تسلط دارد بدین منظور علاوه بر زیباسازی؛ محیط مورد نظر را به شکل کاربردی طراحی می کند یعنی قسمتی از فضا را پیدا نخواهید کرد که بلااستفاده مانده باشد.

دیزاین داخلی یک پروژه بسیار حرفه ای و چند بعدی به شمار می رود چرا که فرد مربوطه می بایست علاوه بر توسعه کانسپت، عملیات بازسازی و مراحل پروژه را نیز مدیریت کند.

شاید با توضیحات اخیر این تصور در ذهن شما ایجاد شده باشد که طراح دکوراسیون داخلی تنها قسمت های درونی را به صورت ظاهری دیزاین می کند در صورتی که او قادر است طراحی های خود را به شکل عمیق تری پیش ببرد به طور مثال، به منظور نورپردازی کارآمدتر می تواند در نحوه جایگیری پنجره ها تصمیم گیری کند و یا در باب سیم کشی ها  اظهار نظر نماید و مثلا اگر قرار است مکانی مثل تئاتر و یا سالن نمایش را طراحی کند مطمئناً آیتمی مثل صداگذاری نیز جزء موارد کلیدی به شمار خواهد رفت.

پس این طور می توان گفت که گستره فعالیت این فرد بسیار وسیع است و با توجه به فضای کاربری محیط؛ فاکتور های مد نظر برای طراحی متفاوت خواهند بود.

نمونه کارهای طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی

محل پروژه: تهران

پیش از طراحی داخلی و اجرا
پس از طراحی داخلی و اجرا
اسلاید قبلی
اسلاید بعدی

وجه تمایز طراح دکوراسیون داخلی با طراح دکوراتیو در چیست؟

در برخی از مواقع این دو واژه به جای یکدیگر استفاده می شوند و اغلب افراد بر این باور هستند که وظایف طراح داخلی و طراح دکوراتیو مشابه یکدیگرند اما در حقیقت این طور نیست، هر چند که هر دو در حال طراحی درونی یک مکان هستند اما فردی که به عنوان طراح دکوراتیو نامیده می شود نقش او تنها محدود به تزیین فضای درونی است در صورتی که طراح دکوراسیون داخلی دیزاین های خود را مشتمل بر علم و هنر انجام می دهد و همان طور که اشاره شد وظایف او بسیار گسترده است.

حال که در مورد وظایف یک دیزاینر داخلی کسب اطلاع کرده ‌ایم شاید برایتان جالب باشد تا بدانید این فرد برای طراحی داخلی از چه سبک هایی استفاده می کند، در ادامه به شرح مهم ترین سبک های طراحی داخلی به طور مختصر خواهیم پرداخت.

اصلی ترین سبک های مورد استفاده طراحی دکوراسیون داخلی

  • سبک مدرن

برگرفته از دیزاین های قرن بیستم اروپا بوده و در آن خبری از وسایل تجملاتی و بلااستفاده نیست و وسایل و المان ها بیشتر از لحاظ کارایی و تناسب با فضا استفاده می گردند، در این سبک ها بیشتر شاهد استفاده از خطوط صاف، منظم و متقارن هستیم و ممکن است انواع متریال از قبیل فلز، چوب، چرم و الیاف با رنگ های خنثی در آن دیده شوند.

  • سبک معاصر

حالتی متفاوت از سبک پیشین که شاید در برخی از مواقع به اشتباه به جای یکدیگر استفاده شوند، در این طراحی ها شاهد انعطاف بیشتری در دیزاین ها هستیم به طوری که علاوه بر استفاده از خطوط متقارن ممکن است المان ها به فرم منحنی نیز مشاهده شوند، برخلاف سبک ‌مدرن که حالتی خشک و رسمی دارد سبک معاصر صمیمانه تر طراحی می شود.

  • سبک مینیمال

همانطور که از نام آن پیداست تمامی اجزاء و المان های غیر ضروری از فضا حذف شده اند و اغلب رنگ های مورد استفاده خنثی هستند و شما با همان نگاه اول نیز می توانید سادگی و سبک متفاوت آن را تشخیص دهید.

  • سبک صنعتی

طراحی های انجام گرفته در این حالت از زمان انقلاب صنعتی اروپا و دیزاین های قرن هفده و هجده میلادی نشأت گرفته اند، شاخص بارز این سبک استفاده از متریال چوب و آجر در کنار نورپردازی های خاص و همچنین مبلمان چرم است.

  • سبک اسکاندیناوی

استفاده از مبلمانی ساده و برگرفته از متریال های طبیعی و ارگانیک مثل چوب با شکل و شمایلی ساده و بدون زرق و برق از شاخص های کلیدی این سبک به شمار می رود به طوری که تا حدودی به سبک‌ مینیمال شباهت دارد.

  • سبک سنتی غربی

بهره گیری از وسایل و المان های تجملاتی با رنگ های بسیار گرم از مشخصه های بارز این سبک محسوب می شود.

البته علاوه بر موارد ذکر شده سبک های دیگری چون سبک سنتی خاورمیانه، انتقالی، بوهمیان، روستیک، هالیوودی و نئوکلاسیک نیز مورد استفاده واقع می شوند.

 برای درخواست خدمات ساختمانی ارائه شده در وب سایت شما عزیزان می توانید از طریق تلفن تماس 09199500495 با ما تماس بگیرید یا از طرق فرم زیر درخواست خود را ثبت کنید تا با شما تماس بگیریم.